Gram Fryseskab integrerbar FSI401754N/1 – 2+2 års garanti

8.249 kr.

Oplev Gram Fryseskab FSI401754N/1 med integrerbar design og 2+2 års garanti, der giver dig plads og sikkerhed til dine yndlingsfødevarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775750645 Kategori:

Når du investerer i et Gram Fryseskab FSI401754N/1, træder du ind i en verden af effektivitet, innovation og stilfuldt design. Dette fryseskab er ikke blot et apparat; det er en uundgåelig del af dit køkken, der tilbyder et væld af funktioner for at imødekomme dine opbevaringsbehov. Med et volumen på 197 liter har du rigelig plads til alle dine frostvarer, hvad enten det drejer sig om madlavning af lækre måltider eller opbevaring af dine yndlingssnacks.

Det stilfulde, fuldintegrerede design gør det let at placere Fryseskabet i dit køkken uden at det på nogen måde forstyrrer den velovervejede indretning. Med mål på H 177 cm, B 54 cm og D 54,5 cm passer det perfekt ind i ethvert køkkensystem, uanset om du har en moderne eller mere klassisk indretning. Flexibiliteten i designet betyder, at du kan skabe en sammenhængende atmosfære uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Med en energieffektivitet på klasse E sikrer Gram, at du skåner både miljøet og din elregning. Den indbyggede No Frost-teknologi eliminerer isdannelser, hvilket ikke blot gør det lettere at vedligeholde fryseskabet, men også sikrer, at dine madvarer holder sig friske og fulde af smag i længere tid. Med et elektronisk display kan du let justere indstillingerne og overvåge temperaturen, så du altid har fuld kontrol over opbevaringen af dine frostvarer.

Det digitale display giver dig desuden mulighed for at følge med i de forskellige indstillinger og hurtigt navigere mellem dem, så du kan tilpasse frysemetoden efter sæsonens behov. Uanset om det er en skarp nedkøling af nyindkøbte varer eller opbevaring ved optimal temperatur for delikate ingredienser, er Fryseskabet designet med brugervenlighed i fokus.

For yderligere at sikre dit køb er Fryseskabet udstyret med en 2+2 års garanti, hvilket giver dig ro i sindet i lang tid fremover. Når du vælger Gram, vælger du også en producent, der prioriterer kvalitet og holdbarhed, så du kan stole på, at din investering vil holde i mange år.

Disse funktioner sammen med det raffinerede design gør Gram Fryseskab FSI401754N/1 til den ideelle løsning for enhver husstand. Uanset om du er en madentusiast, der elsker at eksperimentere med nye opskrifter, eller en travl forælder, der har brug for hurtige og nemme løsninger, vil dette fryseskab give dig den perfekte balance mellem stil, funktionalitet og pålidelighed. Gør dine opbevaringsmuligheder smartere og mere elegante med Gram Fryseskab, og oplev en ny standard for kvalitetsopbevaring i dit køkken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fryseskab integrerbar FSI401754N/1 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.