Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 – 2+2 års garanti

8.749 kr.

Oplev Gram Fryseskab FS481864N(v) med 2+2 års garanti, stor kapacitet og energieffektivitet, der holder dine fødevarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775750575 Kategori:

Fryseskabet Gram FS481864N(v)/1 repræsenterer den perfekte kombination af funktionalitet, stil og pålidelighed, som enhver moderne husstand kan værdsætte. Med en imponerende kapacitet på 280 liter tilbyder dette fryseskab rigelig plads til at opbevare alle dine yndlingsfødevarer, fra de dagligdags indkøb til særlige luksusvarer til festlige begivenheder. Den gennemtænkte indretning giver dig mulighed for at organisere dine madvarer effektivt og holde dem friske i længere tid.

Det smukke, hvide design giver en tidløs elegance, der passer ind i ethvert køkken, samtidig med at dets praktiske dimensioner (H 186 / B 59,5 / D 65 cm) gør det muligt at placere fryseskabet, hvor det passer bedst ind i din indretning. Med venstrehænger dør kan du nemt tilpasse det til din plads, hvilket gør det til en ideel løsning, uanset om du har et stort eller lille køkken.

En af de mest imponerende funktioner ved FS481864N(v)/1 er det avancerede No Frost-system. Dette innovative design forhindrer isdannelse, hvilket betyder, at du slipper for den besværlige opgave at afkalke skabet med jævne mellemrum. Du får mere tid til det, der virkelig tæller – at nyde madlavning og samvær med venner og familie. Foruden den problemfrie drift, sikrer No Frost-teknologien også jævn temperaturfordeling, hvilket holder dine fødevarer i optimal stand.

Det elektroniske kontrolsystem med LED-lys og display giver dig mulighed for nemt at holde øje med indstillingerne og temperaturen, så du kan være sikker på, at alle dine madvarer opbevares under de bedst mulige forhold. De intuitive kontroller gør det også let at justere indstillingerne efter behov, så du kan tilpasse fryseskabet til dine specifikke krav, hvad enten du fryser store mængder grøntsager, kød eller bagværk.

Med en energieffektiv klassificering på E, bidrager fryseskabet ikke kun til at holde dine madvarer friske, men det gør det også på en bæredygtig måde. Du kan være sikker på, at du skåner miljøet samtidig med, at du nyder godt af et pålideligt og kraftfuldt fryseskab.

En vigtig detalje ved Gram FS481864N(v)/1 er garantiordningen med 2+2 års garanti, som giver dig ekstra tryghed. Du kan være sikker på, at du træffer et klogt valg, idet Gram er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed.

Samlet set er Gram FS481864N(v)/1 Fryseskab et fremragende valg for dem, der værdsætter effektivitet og stil. Oplev glæden ved en problemfri opbevaring af dine madvarer og lad dette fryseskab løfte din køkkenoplevelse til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.