Gram Fryseskab FS3125-90/1

4.874 kr.

Opdag Gram Fryseskab FS3125-90/1 med energibesparelse og stilrent design – perfekt til effektiv opbevaring af dine yndlingsmadvarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775746183 Kategori:

Gram Fryseskab FS3125-90/1 er den ideelle løsning for dem, der kræver effektiv opbevaring af frysevarer uden at gå på kompromis med stil og funktionalitet. Med et rummeligt frysevolumen på 117 liter er dette fryseskab konstrueret til at opfylde selv de mest krævende behov i et moderne køkken. Det er det perfekte valg for både små lejligheder og større familier, der har brug for ekstra fryseplads til alt fra is og grøntsager til hjemmelavede retter og delikate dessertkreationer.

Designet af Gram kombinerer det klassiske og tidløse udseende med praktiske funktioner, der gør det til en sand perle i ethvert hjem. Med en højde på 102 cm, en bredde på 54 cm og en dybde på 60 cm passer det nemt ind under en køkkenbænk eller i et skab, så du kan skabe et strømlinet og organiseret look. Den elegante hvide overflade giver et frisk og lyst indtryk og passer perfekt ind i alle typer køkkener, fra det moderne til det mere traditionelle.

Fryseskabet er klassificeret med energiklasse F, hvilket betyder, at det er designet til at have en god energiudnyttelse, samtidig med at det opretholder en stabil frysetemperatur. Med denne energivenlige tilgang finder du ro i sindet, idet du ikke blot skåner pengepungen, men også tager et skridt mod et mere bæredygtigt forbrug. Det er en investering, der både er godt for miljøet og din husstands økonomi.

FS3125-90/1 kommer desuden med praktiske funktioner som justerbare hylder og skuffer, der giver dig mulighed for at organisere din fryseplads, som det passer dig bedst. Den gennemtænkte indretning sikrer, at du nemt kan finde det, du søger, uden at skulle grave igennem et virvar af madvarer. Derudover har det en hurtigfrysningsfunktion, der gør det muligt at fryse nyindkøbt mad hurtigt og effektivt, så du bevarer smag og næringsstoffer.

Sikkerhed er også i fokus med Gram Fryseskabet FS3125-90/1. Det er udstyret med en alarm, der advarer dig, hvis temperaturen stiger, hvilket beskytter dine fødevarer og sikrer, at de forbliver friske og sikre at spise. Funktionen gør det nemt at holde øje med fryserens tilstand, også når du ikke er hjemme.

Der er ikke blot spørgsmål om opbevaring, men også om at skabe en funktionel og harmonisk hverdag. Med Gram Fryseskab FS3125-90/1 får du en pålidelig og stilfuld hjælp i køkkenet, der lever op til dine forventninger og gør din madlavning og opbevaring lettere end nogensinde før. Oplev den fornøjelse, det er at have et fryseskab, der ikke kun passer ind i din indretning, men også leverer på ydeevne og kvalitet. Invester i dit køkken i dag og oplev forskellen med Gram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fryseskab FS3125-90/1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.