Scandomestic SFS 82 W Fryseskab

2.749 kr.

Oplev Scandomestic SFS 82 W fryseskab med smart pladsdesign og energivenlig teknologi, der holder dine madvarer friske længere. Perfekt til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600485335943 Kategori:

Scandomestic SFS 82 W fryseskab er den ideelle løsning for dig, der ønsker at opbevare frostvarer effektivt, uden at gå på kompromis med pladsen. Med en nettoplastiktion på 90 liter tilbyder dette fryseskab en perfekt kombination af kompakt design og rummelighed, hvilket gør det til det rette valg for både små husholdninger og dem, der har brug for ekstra frysekapacitet. Uanset om du opbevarer dine hjemmelavede madretter, indkøb fra supermarkedet eller en skuffe fuld af is, er SFS 82 W din trofaste allierede i køkkenet.

Den statiske fryseteknik sikrer, at dine frostvarer bliver opbevaret under de mest optimale forhold. Med et lydniveau på blot 45 dB(A) fungerer fryseren næsten lydløst, så du kan nyde tid derhjemme uden forstyrrelser. Uanset hvor du placerer den i dit hjem – fra køkkenet til bryggerset – vil SFS 82 W med sit stilrene hvide design passe ind i enhver indretning.

Et særligt kendetegn ved Scandomestic SFS 82 W er muligheden for vendbar dør, der giver dig fleksibilitet til at placere fryseskabet, hvor det passer bedst til dine behov. Uanset om du har brug for, at døren åbner til venstre eller højre, kan du nemt tilpasse det. Dette er især nyttigt for dem, der ønsker at maksimere pladsen og funktionaliteten i deres køkken.

Fryseskabets energiklasse er vurderet til E, hvilket gør det til en økonomisk løsning i drift. Det årlige energiforbrug ligger på 164 kWh, og det betyder, at du kan have ro i sindet, når det kommer til elregningen. Samtidig skåner du miljøet ved at vælge en fryser med en energieffektiv profil, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når det kommer til opbevaring af dine frostvarer, så er SFS 82 W designet med mere end blot kapacitet for øje. Fryseren har en smart indretning, der gør det let at organisere og finde de varer, du har brug for. Uanset om det er hele kyllinger, kasser med grøntsager eller isterninger til dine drinks, kan du nemt navigere i indholdet takket være den gennemtænkte design.

Scandomestic SFS 82 W fryseskab er mere end bare et apparat – det er en investering i praktisk og pålidelig opbevaring, der sikrer, at dine frostvarer forbliver friske og velsmagende. Med dets alsidighed, energieffektivitet og stilfulde design er det en uundgåelig tilføjelse til dit hjem. Gør din hverdag lettere, og lad dette fryseskab tage sig af dine frostbehov, mens du fokusere på det, der virkelig betyder noget – at skabe gode måltider og mindeværdige øjeblikke med dem, du holder af.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scandomestic SFS 82 W Fryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.