Tilbud!
,

Fryseskab 186 x 60 cm blackSteel – Siemens iQ500 – GS36NAXEP

Original price was: 14.299 kr..Current price is: 8.316 kr..

Oplev det rummelige Siemens fryseskab med blackSteel design og energieffektivitet, der holder dine fødevarer friske længere og tilføjer stil til dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481301947826341 Kategorier: ,

Fryseskabet Siemens iQ500 GS36NAXEP er mere end blot et almindeligt fryseskab; det er en symfoni af teknologi, funktionalitet og stil, der bringer en ny dimension til dit køkken. Med sin imponerende kapacitet på 242 liter kan du nemt opbevare alt fra dine yndlingsis ved -18 grader til store portioner hjemmelavet mad, der venter på at blive nydt. Dette fryseskab er ideelt til både den travle husstand og den ambitiøse madlavningsentusiast, og det hjælper dig med at holde styr på dine madvarer.

Den energibesparende klassificering E gør dette produkt til et klogt valg for miljøbevidste forbrugere. Med et årligt energiforbrug på kun 234 kWh tilbyder GS36NAXEP en effektivhed, der hjælper med at reducere både dit energiforbrug og dine omkostninger. Men det handler ikke kun om effektivitet; det handler også om ydeevne. Med en frysekapacitet på 18 kg pr. 24 timer kan du befrie dig fra bekymringerne om, hvad du skal gøre, når du har handlet ind for ugen eller efter en vellykket middagsselskab.

En af de mange innovative funktioner, som dette fryseskab tilbyder, er funktionen superFreeze. Denne smarte løsning sikrer, at dine madvarer fryses hurtigt, hvilket bevarer næringsstoffer og friske smagsnuancer. Tænk på de dejlige frugter, der pludselig fryser til perfektion, eller hvordan dit kødkød forbliver saftigt og mørt – alt sammen takket være denne avancerede fryseteknologi.

Lydniveauet på blot 39 dB gør, at GS36NAXEP fungerer så stille, at du næsten ikke vil bemærke, at det er der. Det betyder, at du kan nyde stilheden i dit hjem uden distraktion fra maskinens drift. Den indbyggede opbevaringstid i tilfælde af strømsvigt er en ekstra sikkerhedsfunktion, der giver dig ro i sindet, idet dine madvarer kan forblive kolde i op til 9 timer, hvis strømmen skulle gå.

Med et flot design i blackSteel, der kombinerer elegance med robusthed, passer fryseskabet perfekt ind i enhver moderne køkkenindretning. Dets stilfulde ydre tilføjer en visuel appel, der komplementerer din indretning, mens det tilpasser sig din livsstil.

Siemens iQ500 GS36NAXEP er mere end bare et fryseskab; det er en forbundsfælle i dit kulinariske eventyr, som sikrer, at du altid er klar til at byde gæster velkommen, sikre for madspild og opbevare dine skatte med største omhu. Tag skridtet mod en mere effektiv og stilren opbevaringsløsning i dit hjem – dit køkken fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fryseskab 186 x 60 cm blackSteel – Siemens iQ500 – GS36NAXEP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.