Tilbud!
,

Fryseskab 186 x 60 cm Inox-easyclean – Siemens iQ500 – GS36NAIEP

Original price was: 13.499 kr..Current price is: 8.336 kr..

Oplev Siemens iQ500 fryseskab med innovativ Inox-easyclean overflade. 186 cm høj, rummeligt design og effektiv frostdannelse – perfekt til dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481301947810006 Kategorier: ,

Med Siemens iQ500 fryseskab GS36NAIEP får du ikke bare et apparat, men en pålidelig partner i dit køkken, der gør madopbevaring til en leg. Dette fryseskab er designet til at imødekomme de moderne behov hos familier og ambitiøse hjemmekokke, som værdsætter både funktionalitet og æstetik. Fryseskabet måler 186 x 60 cm – en ideel størrelse til de fleste køkkener, hvor det ikke blot sparer plads, men også tilfører stil med sin elegante, rustfri stål finish. Den smarte easyClean overflade betyder, at stålfronten forbliver pæn og strålende, selv efter daglig brug, hvilket sparer dig tid på rengøring.

Perfekt til dem, der ønsker at holde et velassorteret fryseskab, har dette apparat et rummeligt nettovolume på 242 liter. Det giver dig mulighed for at opbevare alt fra familiens ukonventionelle middagsspecialiteter til langtidslagrede ingredienser, så du altid har det rigtige ved hånden. Energiforbruget er på 234 kWh årligt, hvilket placerer fryseren i energiklasse E – en fornuftig balance mellem ydeevne og energiforbrug, hvor du både skåner miljøet og din pengepung.

Lydniveauet på kun 39 dB gør, at fryseskabet kører stille og roligt, hvilket sikrer, at det ikke forstyrrer din hverdag. Du kan trygt placere det i køkkenet, i en åben planløsning, eller endda i et hjørne, uden at det bliver en kilde til støj.

Fryseskabets indvendige belysning er LED-baseret, hvilket giver et klart overblik over indholdet – selv når du skal finde de skatte, du har gemt bagest. Den smarte placering af hylder og skuffer sikrer nem adgang til madvarer, hvilket sparer tid i dit køkken og gør madlavning mere behagelig.

Funktionerne ved denne fryser er anvendelige for alle. Den har skræddersyede indstillinger til forskellige typer opbevaring, så du kan fryse alt fra grøntsager og frugter til kød og bagværk samt sikre, at alle dine ingredienser bevarer så meget smag og næringsstoffer som muligt.

Den vertikale håndtagsdesign er perfekt til moderne hjem og giver et elegant look, samtidig med at det er brugervenligt. Samtidig leverer Siemens iQ500 fryseskabet den kvalitet og holdbarhed, som man forventer af et anerkendt mærke.

Investeringen i GS36NAIEP fryseskabet er en investering i en smartere og mere organiseret madopbevaring, der bliver en uvurderlig hjælp i din dagligdag. Oplev den fremragende ydeevne, og lad dette fryseskab være en vigtig del af dit køkkenliv. Med innovative funktioner og et stilfuldt design vil dette fryseskab uden tvivl gøre madopbevaring til en fornøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fryseskab 186 x 60 cm Inox-easyclean – Siemens iQ500 – GS36NAIEP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.