Tilbud!
,

Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420

Original price was: 26.638 kr..Current price is: 21.311 kr..

Oplev vores Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420, der kombinerer holdbarhed, energieffektivitet og optimal opbevaring til dine fødevarer. Ideelt til professionelle køkkener

Køb her

Varenummer (SKU): 3930302060296545 Kategorier: ,

Det rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420 er den ideelle løsning til professionelle køkkener, der kræver høje standarder for både funktionalitet og hygiejne. Dette fryseskab kombinerer moderne teknologi med en stilren æstetik, hvilket gør det til et uundgåeligt aktiv i enhver gastronomisk virksomhed.

Fryseskabet er udstyret med ventileret køling, som sikrer en jævn temperaturfordeling. Dette betyder, at dine fødevarer opbevares under optimale forhold, hvilket forlænger deres holdbarhed og bevarer smag og næringsstoffer. Med et temperaturinterval fra -24 til -18 °C kan du være sikker på, at selv de mest krævende ingredienser opbevares sikkert. Uanset om du arbejder med kød, fisk, grøntsager eller de fineste dessertkomponenter, vil dette fryseskab imødekomme alle dine behov.

Bygget i rustfrit stål, tilbyder fryseskabet ikke kun en moderniseret og professionel look, men det er også ekstremt holdbart og nemt at rengøre. Materialet er modstandsdygtigt over for korrosion og skader, hvilket gør det ideelt til det travle køkkenmiljø, hvor det daglige slid kan være en udfordring. Det selv-lukkende dørsystem tilføjer en praktisk dimension til brugsoplevelsen – dørene lukker automatisk, hvilket minimerer energitab og hjælper med at opretholde en konstant temperatur inden i skabet.

Fryseskabet er forsynet med justerbare GN2/1 hylder, som giver dig frihed til at tilpasse indretningen efter dine specifikke behov. Uanset om du har brug for at opbevare store kasser, glas eller mindre beholdere, kan du nemt omorganisere pladsen for at maksimere effektivitet og funktionalitet. Dette fryseskab tager højde for den dynamiske karakter af et moderne køkken, hvor tilpasningsevne er nøglen til effektiv drift.

Transport af fryseskabet er også en enkel opgave takket være de robuste hjul, der gør det nemt at flytte det rundt i dit køkken eller lagerområde. Uanset om du omorganiserer dit arbejdsområde eller flytter fryseren til en anden lokation, gør de kraftige hjul det til en leg.

Med en brutto-/nettovægt på henholdsvis 234 kg og 224 kg, samt en imponerende brutto-/netto volumen på 1410 liter og 1325 liter, er dette fryseskab designet til at rumme store mængder varer uden at gå på kompromis med kvaliteten af de indholdte fødevarer. Det er den perfekte partner til både restauranter, cateringfirmaer og storkøkkener, der spænder over alle typer af gastronomisk arbejde.

GN2/1 – RF1420 er ikke blot en fryser, men en investering i kvalitet, holdbarhed og effektivitet – en uundgåelig del af dit professionelle køkkenudstyr, som vil støtte dig i at skabe de mest udsøgte måltider med lethed og sikkerhed. Gør dit køkkenarbejde lettere og mere effektivt med dette exceptionelle fryseskab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.