Tilbud!
,

Rustfri fryseskab – 1166 liter – GN2/1 – GUF140

Original price was: 21.665 kr..Current price is: 17.332 kr..

Oplev det perfekte rustfrie fryseskab med 1166 liter kapacitet og GN2/1 design, ideelt til professionel opbevaring og holdbarhed i høj kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301975580699 Kategorier: ,

Oplev en ny standard for opbevaring og kvalitet med vores imponerende fryseskab i rustfrit stål – et uundgåeligt valg for alle storkøkkener, der ønsker at optimere deres arbejdsplads. Med en rummelig kapacitet på hele 1166 liter tilbyder dette fryseskab en ideel løsning til opbevaring af alle dine kulinariske ingredienser. Uanset om du driver en restaurant, café eller cateringvirksomhed, vil dette fryseskab blive en uundgåelig del af din daglige drift.

Fryseskabet er designet med fokus på både funktionalitet og holdbarhed. Det rustfrie stål giver ikke kun et moderne og stilrent udseende, men sikrer også, at skabet er modstandsdygtigt over for korrosion og daglig slitage. Du kan dermed være sikker på, at dette produkt vil stå stærkt i mange år fremover, afhængig af dine driftsbehov. Et fryseskab i høj kvalitet som dette er en investering, der vil bære frugt i form af løbende driftsbesparelser og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

I vores G-line serie kombineres kvalitet og værdi, hvilket gør fryseskabet til en fremragende investering for professionelle køkkener. Med justerbare hylder kan du fleksibelt tilpasse opbevaringspladsen til din specifikke indretning og behov. Uanset om du har brug for at opbevare større mængder kød, grøntsager eller færdigretter, kan du nemt organisere dine ingredienser og have dem lige ved hånden. Desuden er fryseskabet designet til at rumme GN2/1 gastrobakker, hvilket sikrer en effektiv opbevaring af varierende madvarer uden besvær.

Kølesystemet er yderst effektivt, hvilket sikrer en stabil og pålidelig frysetemperatur, så du kan være sikker på, at din mad bevarer sit perfekte smag og struktur. Det intuitive kontrolpanel giver dig nem adgang til at indstille og overvåge temperaturen, hvilket gør det muligt for dig at tilpasse fryseindstillingerne til sæsonbestemte og forskellige kulinariske behov. Desuden er fryseskabet energivenligt, hvilket betyder, at du kan holde driftsomkostningerne nede, samtidig med at du passer på miljøet.

Sammenfattende er vores fryseskab i rustfrit stål den ideelle løsning til storkøkkener, der kræver både kapacitet, holdbarhed og effektivitet. Giv dine madvarer den opbevaring, de fortjener, og gør dit køkkenarbejde lettere og mere organiseret. Med dette fryseskab vil du være i stand til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – at kreere lækre retter og give dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Opgrader dit køkken i dag med dette fremragende fryseskab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab – 1166 liter – GN2/1 – GUF140”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.