Tilbud!
,

Rustfri fryseskab – RF505

Original price was: 15.101 kr..Current price is: 12.081 kr..

Oplev vores Rustfri Fryseskab RF505 med plads til 200 liter, energibesparende teknologi og elegant design, der holder dine madvarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301227146818 Kategorier: ,

Opdag en ny dimension af praktisk opbevaring med vårt Rustfri Fryseskab – RF505, designet til at imødekomme både dine frysebehov og æstetiske præferencer. Dette fryseskab er mere end blot en hvidevare; det er en oplevelse af innovation, funktionalitet og stil, der gør det til et uundgåeligt element i dit køkken eller dine opbevaringsområder.

Fryseskabet er fremstillet i holdbart og elegant rustfrit stål, hvilket giver det et moderne og tidløst udseende, der passer ind i ethvert hjem. Det skaber ikke blot en følelse af luksus, men garanterer også langtidsholdbarhed. Den vendbare dør giver dig muligheden for fleksibelt at tilpasse skabets placering i forhold til dine rum og opbevaringsbehov. Den selvlukkende dør med en 105 graders hold sikrer, at indholdet forbliver godt isoleret, samtidig med at det reducerer energitab – en funktion, der er både praktisk og miljøvenlig.

Indeni finder du et gennemtænkt system af justerbare hylder, der giver dig mulighed for at organisere dine fødevarer præcist som du ønsker det. Uanset om du opbevarer store mængder råvarer, middagsretter eller is, tilbyder dette fryseskab den nødvendige plads og fleksibilitet til at imødekomme alle dine behov. De robuste hylder er designet til at bære vægten af endda de tungeste madvarer, uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Det ventilerede kølesystem sikrer en jævn og effektiv cirkulation af kold luft, hvilket hjælper dig med at bevare friske varer længere. Med et temperaturinterval på -24°C til -18°C, kan du have tillid til, at dette fryseskab beskytter dine fødevarer mod forringelse og sikrer deres kvalitet over tid.

Klimaklasse 4 gør det muligt for fryseskabet at operere optimalt i temperaturområder mellem 10 og 32 grader Celsius, hvilket betyder, at det kan fungere effektivt, selv i varmere miljøer. Med en brutto- og nettovægt på henholdsvis 145 kg og 135 kg, er det solidt og stabilt, hvilket sikrer, at det forbliver på sin plads, selv når det fyldes op til randen med lækre ingredienser.

Udstyret med kraftige hjul, er flytning af fryseskabet en leg. Du kan nemt transportere det til et andet rum eller gøre rengøring omkring det til en mere bekvem opgave.

Rustfri Fryseskab – RF505 er ikke bare en fryser; det er en investering i kvalitet, holdbarhed og stil, der vil tjene dig godt i mange år fremover. Oplev forskellen selv, og giv dine madvarer den opbevaringsløsning, de fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab – RF505”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.