Tilbud!
,

Rustfri fryseskab – RF1010

Original price was: 24.095 kr..Current price is: 19.276 kr..

Oplev det perfekte rustfri fryseskab RF1010 med energieffektiv drift, rummelig indretning og moderne design, der holder dine madvarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300939900617 Kategorier: ,

Oplev fremtiden inden for opbevaring med vores fantastiske Rustfri Fryseskab – RF1010. Med en stilfuld finish i rustfrit stål og en byggekvalitet, der overgår dine forventninger, er dette fryseskab ikke bare en beholder til dine fødevarer; det er en essentiel tilføjelse til ethvert moderne køkken eller professionelt køkkenmiljø.

Fryseskabet er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. De vendbare, skummede døre sikrer maksimal energieffektivitet og sikrer, at kulden forbliver inde, hvilket også bidrager til en bæredygtig livsstil. Disse døre er ikke kun praktiske, men de tilfører også et elegant udtryk, der komplementerer det moderne hjem. Med selvlukkende døre kan du være sikker på, at fryseren altid lukker ordentligt, hvilket mindsker risikoen for energispild.

Det ventilerede kølesystem er en hare til fryserens effektivitet. Det sikrer en jævn temperaturfordeling, så dine fødevarer altid opbevares optimalt, uanset hvor de placeres i fryseren. Temperaturintervallet fra -24 til -18 grader Celsius gør det muligt at fryse selv de mest skrøbelige fødevarer, hvilket sikrer, at alle næringsstoffer og smagsstoffer bevares.

Med robuste, justerbare hylder kan du organisere dit fryserum præcist som du ønsker. Uanset om du fryser store portioner, små laboratorieforsøg eller enkeltstående ingredienser, kan du tilpasse indretningen til at maksimere pladsen. Husk, at madspild er et stort problem, og med RF1010 kan du opbevare langt flere madvarer sikkert i lang tid.

Transport af fryseren er enkelt takket være de kraftige hjul. Uanset om du skal flytte den rundt i køkkenet eller transportere den til et andet sted, vil du opleve, hvor let og problemfrit det er at håndtere. Det betyder også, at rengøring under og omkring fryseren bliver en leg, hvilket holder dit miljø pænt og hygiejnisk.

Med en brutto-/netto vægt på 194 / 189 kg og et volume på hele 9 kubikmeter, giver RF1010 en imponerende kapacitet, som kan imødekomme selv de mest krævende behov. Fryseskabet er en del af klimaklasse 4, hvilket betyder, at det kan operere under varierende forhold uden at tabe ydeevne, og sikrer, at du kan stole på det, uanset hvor du befinder dig.

Invester i Rustfri Fryseskab – RF1010, og oplev hvordan det kan transformere din måde at opbevare og bevare madvarer på. Det er ikke blot en fryser; det er din nye partner i madlavning, opbevaring og bæredygtighed. Gør madlavning til en fornøjelse og skab et sundere køkkenmiljø for dig og din familie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab – RF1010”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.