Tilbud!
,

Rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70

Original price was: 13.496 kr..Current price is: 10.496 kr..

Opdag vores rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70: effektiv opbevaring, energibesparende design og slidstærk kvalitet til professionelle køkkener.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300720548462 Kategorier: ,

Opgrader dit professionelle køkken med vores utrolige Rustfri Fryseskab GN 2/1 – GUF70, der kombinerer moderne design med førsteklasses funktionalitet. Dette fryseskab er skabt til storkøkkener, hvor effektivitet og plads er altafgørende. Med et stilrent ydre i rustfrit stål, giver GUF70 ikke blot et elegant udseende, men sikrer også langvarig holdbarhed og nem rengøring.

Tænk på de utallige muligheder, dette fryseskab kan tilbyde. Det er udstyret med justerbare hylder, hvilket gør det muligt at tilpasse opbevaringspladsen til de specifikke behov i dit køkken. Uanset om du opbevarer store portioner eller små ingredienser, kan du nemt organisere dem, så du altid har let adgang til det, du har brug for. Fryseskabet har generøse dimensioner, der gør det ideelt til opbevaring af GN2/1 gastrobakker – perfekt til restauranter, caféer eller cateringvirksomheder, der skal have hurtig adgang til dybfrosne varer.

Men GUF70 er ikke blot funktionelt – det er også et værktøj til kreativitet. Forestil dig at kunne forberede alle dine yndlingsretter, opbevare dem og have dem klar til servering på det rette tidspunkt. Fryseskabet sørger for, at alle dine ingredienser bevares med høj kvalitet, så du altid kan præsentere kunderne for friske og lækre måltider. Det fremragende kølesystem holder temperaturen stabil, hvilket er essentielt for at sikre maksimal holdbarhed.

Sikkerhed og energieffektivitet er også integreret i designet af GUF70. Med avanceret isoleringsteknologi kan du holde energiforbruget nede, samtidig med at du reducerer driftsomkostningerne i dit køkken. Den funktionelle og visuelle kvalitet af fryseskabet gør detlet at inkludere i ethvert miljø, hvor du ønsker at balancere æstetik og funktionalitet.

Lydniveauet er også en vigtig faktor, når det kommer til storkøkkener. GUF70 opererer med en støjsvag kompressor, der sikrer, at dit køkken forbliver et komfortabelt arbejdsmiljø, uden unødvendig støjforurening. Det betyder bedre koncentration og trivsel for dit personale, hvilket alt sammen fører til bedre service til dine kunder.

Invester i Rustfri Fryseskab GN 2/1 – GUF70 nu, og oplev forskellen, det kan gøre i dit køkken. Opbevaring og transport af fødevarer bliver nemmere, når du har et pålideligt fryseskab, der kan imødekomme dine behov. Med GUF70 er hver dag en ny mulighed for at skabe gastronomiske mesterværker. Tag din madlavning til nye højder, og lad os hjælpe dig med at sikre, at dine kulinariske drømme bliver til virkelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.